Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton4480g4794kcal1034.9g0g67.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)2240g3360kcal358.4g89.6g179.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)336g2419kcal0g0g268.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g493g1892kcal118.3g0g162.6g0g
Maustepippuri, annos 1g56g1.7kcal0g0g0.6g0g
Ruohosipuli 235g53kcal3.2g4g1.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g25040kcal3029.6g187.2g1359.6g11.2g
Valittu annoskoko7840g12520kcal1514.8g93.6g679.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna3920g6260kcal757.4g46.8g339.9g2.8g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153