Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1123g8143kcal13.4g4.5g912.6g0g
Sokeri 1527g6197kcal0g1525.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1482g2114kcal185.2g4.4g151.9g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1617g5496kcal40.4g1341.7g8.1g32.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g45g4.5kcal0.7g0g0g38.2g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g33.9g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g287kcal0g71.1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 90g24kcal3g2.8g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1796g5568kcal106g269.4g449g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g55983kcal706.8g6506g3043.2g141.8g
Valittu annoskoko7840g27991kcal353.4g3253g1521.6g70.9g
Annoskoko puolitettuna3920g13996kcal176.7g1626.5g760.8g35.5g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047