Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3707g2198kcal363.6g111.2g14.8g0g
Sokeri 630g2558kcal0g629.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai964g3373kcal115.6g684.2g20.2g28.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g74g297kcal0g73.4g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2446g3490kcal305.8g7.3g250.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g23830kcal1570g3011.2g571.4g57.8g
Valittu annoskoko7840g11915kcal785g1505.6g285.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna3920g5958kcal392.5g752.8g142.9g14.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104