Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2450g8874kcal199.2g1935.5g13.7g41.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2450g4102kcal679.6g0.2g151.9g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)70g504kcal0.6g0.6g56g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Valkoviini kuiva 700g480kcal2.2g4.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g280g1098kcal92.4g0g79.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)105g273kcal13.7g12.6g18.9g0.4g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g875g1085kcal26.2g224g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g34523kcal2049.6g4434.8g786.8g112.8g
Valittu annoskoko7840g17261kcal1024.8g2217.4g393.4g56.4g
Annoskoko puolitettuna3920g8631kcal512.4g1108.7g196.7g28.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680