Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g199g698kcal0g6g75.7g0g
Becel juokseva, annos 10g465g3070kcal0g0g344.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1993g8870kcal141.5g1353.4g392.7g69.8g
Vispikerma Flora 20%1661g3654kcal49.8g83.1g332.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1329g744kcal112.9g66.4g2.7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g864g4828kcal72.6g475.1g293.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g498g2716kcal24.9g294g159.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Sokeri 565g2292kcal0g564.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g66g266kcal0g65.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini100g348kcal85.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g55012kcal974.6g5819.2g3201.6g139.8g
Valittu annoskoko7840g27506kcal487.3g2909.6g1600.8g69.9g
Annoskoko puolitettuna3920g13753kcal243.7g1454.8g800.4g35g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963