Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4210g5267kcal884g0g189.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml271g352kcal18.1g54.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g180g1624kcal0g0g180.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1985g1092kcal61.5g127g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g17318kcal1958.4g477.6g823.8g40.8g
Valittu annoskoko7848g8659kcal979.2g238.8g411.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna3924g4329kcal489.6g119.4g206g10.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414