Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3598g999kcal42.8g146.1g7.2g75.6g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g2249g2923kcal472.2g0g92.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g450g135kcal4.5g18g1.3g0g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g9074kcal1080g506.2g208.2g213.8g
Valittu annoskoko7848g4537kcal540g253.1g104.1g106.9g
Annoskoko puolitettuna3924g2269kcal270g126.6g52.1g53.5g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589