Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original135g94kcal5.4g10.8g4g4g
Kermaviilikastike 1794g2701kcal43.8g177.8g198.9g0g
Tilli, tuore 449g134kcal16.5g4g3.6g9.4g
Kaali, valkokaali4485g946kcal53.8g152.5g9g94.2g
Kananmuna, keitetty 987g1407kcal123.3g3g101.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g10566kcal485.6g696.2g633.2g215.2g
Valittu annoskoko7848g5283kcal242.8g348.1g316.6g107.6g
Annoskoko puolitettuna3924g2642kcal121.4g174.1g158.3g53.8g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233