Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2249g757kcal15.5g123.7g2.2g31.5g
Vesi4497g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 382g1552kcal0g381.9g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g270g904kcal0.3g221.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g6426kcal31.6g1453.8g4.4g63g
Valittu annoskoko7848g3213kcal15.8g726.9g2.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna3924g1607kcal7.9g363.5g1.1g15.8g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996