Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3608g5954kcal721.7g0g360.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2706g650kcal48.7g81.2g13.5g51.4g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Margariini 80% keskiarvo180g1281kcal0.5g0.4g144.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)902g1488kcal27.1g36.1g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g18989kcal1607.8g278.6g1309.6g118.2g
Valittu annoskoko7848g9494kcal803.9g139.3g654.8g59.1g
Annoskoko puolitettuna3924g4747kcal402g69.7g327.4g29.6g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461