Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 244g185kcal4.6g37.6g0.5g2.4g
Tomaatti 81g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g31g50kcal2.5g1.2g4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g124g68kcal3.8g7.9g2.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa161g210kcal29g2.1g8.9g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1571g1248kcal81.8g106.8g51.2g8.2g
Valittu annoskoko785g624kcal40.9g53.4g25.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna393g312kcal20.5g26.7g12.8g2.1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634