Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.4g0.2g2g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)175g280kcal33.3g0g15.8g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g3kcal0.1g0.5g0g0g
Sinappi 6.6g8.6kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g131g45kcal0.3g9.3g0.4g2.4g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Persilja44g5.3kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1036kcal76.4g95.6g36g16.8g
Valittu annoskoko786g518kcal38.2g47.8g18g8.4g
Annoskoko puolitettuna393g259kcal19.1g23.9g9g4.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129