Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 560g162kcal5.6g25.7g1.7g10.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g1499g2069kcal314.8g15g90g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g103.9g7.2g24.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2499kcal189.9g0.3g219.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15712g10738kcal1087.8g289.8g637.6g69.8g
Valittu annoskoko7856g5369kcal543.9g144.9g318.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna3928g2684kcal272g72.5g159.4g17.5g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710