Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Naudanliha keskiarvo 300g458kcal57.9g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Hapankaali (Rasilainen)150g27kcal2.7g2.7g0.5g3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Smetana9g35kcal0.2g0.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1332kcal129.6g67.6g60g15g
Valittu annoskoko786g666kcal64.8g33.8g30g7.5g
Annoskoko puolitettuna393g333kcal32.4g16.9g15g3.8g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032