Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120g720kcal25.2g7.9g64.8g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g4868kcal145.6g38.8g456g0g
Valittu annoskoko786g2434kcal72.8g19.4g228g0g
Annoskoko puolitettuna393g1217kcal36.4g9.7g114g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903