Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)120g36kcal1.2g4.8g0.5g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Basilika, tuore1.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g477kcal26.8g37.4g21.8g5.6g
Valittu annoskoko786g239kcal13.4g18.7g10.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna393g119kcal6.7g9.4g5.5g1.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954