Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 560g162kcal5.6g25.8g1.7g10.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g1500g2070kcal315g15g90g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g104g7.2g24.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2500kcal190g0.3g220g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15720g10743kcal1088.4g290.2g637.8g69.8g
Valittu annoskoko7860g5372kcal544.2g145.1g318.9g34.9g
Annoskoko puolitettuna3930g2686kcal272.1g72.6g159.5g17.5g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710