Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo1200g8520kcal3.6g2.4g960g0g
Sokeri 1200g4871kcal0g1198.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g6862kcal203.8g1400g24g70g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1600g1392kcal17g292.8g6.4g28.8g
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g480kcal0g118.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15728g55142kcal735.4g6957g2641.2g282.8g
Valittu annoskoko7864g27571kcal367.7g3478.5g1320.6g141.4g
Annoskoko puolitettuna3932g13786kcal183.9g1739.3g660.3g70.7g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328