Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 7040g2685kcal19g495.6g6.3g241.5g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g240g768kcal2.4g187.2g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl160g1024kcal22.4g5.4g100.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15728g12837kcal99.4g1509.4g584g483.2g
Valittu annoskoko7864g6418kcal49.7g754.7g292g241.6g
Annoskoko puolitettuna3932g3209kcal24.9g377.4g146g120.8g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598