Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana2401g4129kcal429.7g12g264.1g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g450g540kcal121.5g85.5g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Lanttu 900g260kcal9g41.4g2.7g16.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.5g3g15g
Vesi468g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g750g825kcal22.5g24g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15732g14629kcal1253.8g944.6g701.8g125.4g
Valittu annoskoko7866g7314kcal626.9g472.3g350.9g62.7g
Annoskoko puolitettuna3933g3657kcal313.5g236.2g175.5g31.4g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142