Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g1051g7038kcal0g0g840.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu952g1200kcal104.8g2.9g85.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2276g7810kcal231.9g1593.2g27.3g79.7g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.5g55.7g2.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2521g2118kcal27.7g461.4g10.1g45.4g
Sokeri 893g3624kcal0g892g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g44335kcal741g6063.4g1932g251g
Valittu annoskoko7868g22168kcal370.5g3031.7g966g125.5g
Annoskoko puolitettuna3934g11084kcal185.3g1515.9g483g62.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406