Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1401g187kcal22.7g5.6g4.2g18.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl95g851kcal0g0g94.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle2801g3642kcal182.1g560.2g84g140.1g
Broileri, rintafilee, nahaton 2101g2251kcal485.3g0g31.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1401g5336kcal123.3g1001.4g18.2g88.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g24678kcal1637.8g3157.2g465.6g496g
Valittu annoskoko7868g12339kcal818.9g1578.6g232.8g248g
Annoskoko puolitettuna3934g6170kcal409.5g789.3g116.4g124g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202