Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1120g3920kcal143.4g780.6g21.3g35.8g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 84g246kcal9.2g12.6g17.6g0.4g
Hirvenliha 756g850kcal159.7g0g22.7g0g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 168g240kcal21g0.5g17.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1400g638kcal42g67.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g11871kcal754.2g1735.2g200.2g77.2g
Valittu annoskoko7868g5935kcal377.1g867.6g100.1g38.6g
Annoskoko puolitettuna3934g2968kcal188.6g433.8g50.1g19.3g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639