Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Torino tumma proteiinipasta plus56g191kcal12.9g29.8g2.1g3.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g208g48kcal2.9g7.1g0.8g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2057kcal205.2g82g96g9.2g
Valittu annoskoko788g1029kcal102.6g41g48g4.6g
Annoskoko puolitettuna394g514kcal51.3g20.5g24g2.3g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426