Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)38g75kcal8.6g0.6g4.1g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%125g138kcal22.5g3.8g3.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali563g110kcal10.1g12.4g1.1g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g645kcal82.4g33.6g18g25.8g
Valittu annoskoko788g323kcal41.2g16.8g9g12.9g
Annoskoko puolitettuna394g161kcal20.6g8.4g4.5g6.5g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837