Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile450g599kcal85.5g3.2g27g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g236g662kcal42.5g1.2g54.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g101g284kcal19.2g0g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g3087kcal294.4g8.8g207.2g0g
Valittu annoskoko788g1544kcal147.2g4.4g103.6g0g
Annoskoko puolitettuna394g772kcal73.6g2.2g51.8g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731