Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g300g60kcal3.9g9g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g75g227kcal14.3g0.2g18.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g75g120kcal1.6g2.9g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1152kcal46.6g50.6g83.6g3.6g
Valittu annoskoko788g576kcal23.3g25.3g41.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna394g288kcal11.7g12.7g20.9g0.9g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950