Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kukkakaali 140g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Pinaatti 44g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Paprika keskiarvo 35g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)53g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g225kcal11.4g32.6g2.4g18.4g
Valittu annoskoko788g112kcal5.7g16.3g1.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna394g56kcal2.9g8.2g0.6g4.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795