Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g384g1498kcal0.8g372.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g960g918kcal10.6g174.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g768g6912kcal0g0g768g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5760g1555kcal74.9g276.5g11.5g97.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g21765kcal172.6g1647.4g1559g195.8g
Valittu annoskoko7872g10883kcal86.3g823.7g779.5g97.9g
Annoskoko puolitettuna3936g5441kcal43.2g411.9g389.8g49g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234