Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl4771g16221kcal95.4g128.8g1717.5g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g3101g15940kcal152g1643.6g961.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g64321kcal494.8g3544.8g5357.6g0g
Valittu annoskoko7872g32161kcal247.4g1772.4g2678.8g0g
Annoskoko puolitettuna3936g16080kcal123.7g886.2g1339.4g0g
Arvot/100g100g409kcal3.1g22.5g34g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121925