Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1285g347kcal16.7g61.7g2.6g21.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g321g334kcal25.4g52.4g1.9g6.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g321g353kcal16.1g67.5g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1607g2570kcal43.4g43.4g241g0g
Ruohosipuli 643g145kcal8.9g10.9g3.9g15.4g
Katkarapu 3213g2198kcal464g0g35.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton161g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g321g2892kcal0g0g321.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g17747kcal1150g477g1215.2g87.6g
Valittu annoskoko7872g8874kcal575g238.5g607.6g43.8g
Annoskoko puolitettuna3936g4437kcal287.5g119.3g303.8g21.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850