Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 432g3818kcal0g0g431.7g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.8g0.8g2.7g
Sipuli 640g194kcal8g30.7g1.3g10.9g
Tonnikala öljyssä 1279g2428kcal346.9g0g115.1g0g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2132g385kcal11.9g53.3g8.5g14.9g
Tomaatti 2558g583kcal14.3g88.3g7.7g35.8g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g15463kcal794.4g443.8g1135.4g153g
Valittu annoskoko7872g7732kcal397.2g221.9g567.7g76.5g
Annoskoko puolitettuna3936g3866kcal198.6g111g283.9g38.3g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358