Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2003g561kcal12g119.2g4g50.1g
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.1g0.6g5.4g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Lehtiselleri 160g20kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%401g641kcal10.8g10.8g60.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl200g150kcal8g16g6g0.2g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g5174kcal94.8g507.8g304.6g129.2g
Valittu annoskoko7872g2587kcal47.4g253.9g152.3g64.6g
Annoskoko puolitettuna3936g1294kcal23.7g127g76.2g32.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944