Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1920g7296kcal103.7g614.4g480g32.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1920g2669kcal364.8g0g134.4g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka576g144kcal5.2g26.5g2.3g10.9g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g960g1632kcal73.9g49.9g124.8g26.9g
Kananmuna kuorineen punnittu576g726kcal63.4g1.7g51.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl480g1632kcal9.6g14.4g168g0g
Tomaatti 384g87kcal2.2g13.2g1.2g5.4g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g720g1944kcal237.6g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g32441kcal1729.6g1472.4g2142.4g163g
Valittu annoskoko7872g16221kcal864.8g736.2g1071.2g81.5g
Annoskoko puolitettuna3936g8110kcal432.4g368.1g535.6g40.8g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671