Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 585g835kcal73.1g1.8g60g0g
Sokeri 904g3670kcal0g903.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 532g182kcal16.3g26.6g0.5g0g
Maito rasvaton 200ml532g176kcal17.6g26.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g532g3883kcal5.3g5.3g425.5g0g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1383g4745kcal140.9g968g16.6g48.4g
Mustikka metsä- 1330g585kcal6.6g85.1g8g43.9g
Raparperi 957g323kcal6.6g52.7g1g13.4g
Voi, 1 tl, 5 g266g1941kcal2.7g2.7g212.8g0g
Sokeri 452g1835kcal0g451.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 346g1186kcal35.2g242g4.1g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g38909kcal614.2g5570.8g1457g236.2g
Valittu annoskoko7872g19454kcal307.1g2785.4g728.5g118.1g
Annoskoko puolitettuna3936g9727kcal153.6g1392.7g364.3g59.1g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678