Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g798g5822kcal8g8g638.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1196g4068kcal23.9g35.9g430.7g0g
Kookoshiutale 279g1845kcal22.7g17.9g180.1g45.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4466g1723kcal7.1g364.5g4g67g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g798g4865kcal151.5g39.9g438.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 319g2151kcal85.8g22g185g39.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g41064kcal599.2g1001.8g3754.4g303.4g
Valittu annoskoko7872g20532kcal299.6g500.9g1877.2g151.7g
Annoskoko puolitettuna3936g10266kcal149.8g250.5g938.6g75.9g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976