Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2130g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g43g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g1491g2386kcal283.3g0g137.2g0g
Bataatti, kuorittu 3834g3103kcal60.2g645.2g1.9g115g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Valkopippuri, annos 1g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g6.9g0.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl107g958kcal0g0g106.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g13130kcal700.6g1327.8g493.2g241.2g
Valittu annoskoko7872g6565kcal350.3g663.9g246.6g120.6g
Annoskoko puolitettuna3936g3283kcal175.2g332g123.3g60.3g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436