Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3047g4239kcal338.2g12.2g316.9g0g
Sokeri 1079g4381kcal0g1078.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl381g3428kcal0g0g380.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 825g2832kcal84.1g577.7g9.9g28.9g
Leivinjauhe 76g134kcal4g28.8g0g0.4g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g76g297kcal0g74.7g0g0g
Raparperi 1270g428kcal8.8g69.8g1.3g17.8g
Mansikka 863g402kcal4.3g72.5g1.7g16.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g254g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g32279kcal878.8g3827.6g1421.4g127g
Valittu annoskoko7872g16139kcal439.4g1913.8g710.7g63.5g
Annoskoko puolitettuna3936g8070kcal219.7g956.9g355.4g31.8g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692