Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 481g1550kcal39.7g303.6g9.6g36.5g
Keräkaali, 100g601g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g120g240kcal18g30g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.8g1.2g15g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka601g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.1g0.6g5.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )60g541kcal0g0g60.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1202g204kcal7.2g30g4.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g6873kcal198.2g1066.6g171.8g188.2g
Valittu annoskoko7872g3436kcal99.1g533.3g85.9g94.1g
Annoskoko puolitettuna3936g1718kcal49.6g266.7g43g47.1g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389