Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1200g4117kcal122.3g840g14.4g42g
Voi 500g3627kcal6g2g406.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Kaurahiutale 400g1497kcal58g228g29.2g40g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light750g1815kcal202.5g19.5g102.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1250g700kcal106.2g62.5g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2800g568kcal16.8g106.4g8.4g39.2g
Basilika, kuivattu 300g763kcal43.2g61.4g12g121.5g
Ruokaöljy keskiarvo 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15760g28119kcal1115.2g2677.4g1351.4g486g
Valittu annoskoko7880g14059kcal557.6g1338.7g675.7g243g
Annoskoko puolitettuna3940g7030kcal278.8g669.4g337.9g121.5g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722