J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g2003g3304kcal400.5g0g200.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )1502g5257kcal270.3g886.1g58.6g90.1g
Kananmuna kuorineen punnittu551g694kcal60.6g1.7g49.6g0g
Milbona Maito rasvaton3004g991kcal99.1g147.2g0g0g
Sipuli 451g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Culinesse (Flora), annos 10g200g921kcal1g1g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15760g22933kcal1698g2164.2g825g202g
Valittu annoskoko7880g11467kcal849g1082.1g412.5g101g
Annoskoko puolitettuna3940g5733kcal424.5g541.1g206.3g50.5g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750