Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu500g355kcal72g3.5g5.5g0g
Sinisimpukka vedessä 500g445kcal78.2g9.5g10g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g2001g1601kcal380.2g0g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2001g500kcal20g110.1g0g28g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Ruokakerma ingman 5%1001g851kcal35g60g50g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1251g4253kcal287.7g662.9g46.3g75g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15760g17679kcal1764.8g1751.4g416g224.4g
Valittu annoskoko7880g8840kcal882.4g875.7g208g112.2g
Annoskoko puolitettuna3940g4420kcal441.2g437.9g104g56.1g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157