Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3596g4675kcal611.3g71.9g294.9g3.6g
Auringonkukkaöljy (100g)90g795kcal0g0g89.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1618g2589kcal339.8g4.9g1456.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1349g1146kcal13.5g47.2g94.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1232g739kcal4.9g184.7g1.2g17.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g19887kcal1939g617.4g3873.4g41.6g
Valittu annoskoko7884g9944kcal969.5g308.7g1936.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna3942g4972kcal484.8g154.4g968.4g10.4g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672