Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2695g1035kcal27g186g5.4g67.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1123g228kcal6.7g42.7g3.4g15.7g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Sipuli 494g150kcal6.2g23.7g1g8.4g
Inkivääri, tuore, silputtu135g108kcal2.4g24g1.1g2.7g
Piparjuuriraaste Felix45g126kcal1.6g6.7g9.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g135g27kcal0g8.8g0g0g
Oliiviöljy 243g2145kcal0g0g242.6g0g
Kasvisliemikuutio 49g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Vesi2695g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 135g374kcal2.7g4g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15768g8979kcal120.8g648.2g627.6g203.4g
Valittu annoskoko7884g4490kcal60.4g324.1g313.8g101.7g
Annoskoko puolitettuna3942g2245kcal30.2g162.1g156.9g50.9g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284