Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2132g747kcal98.5g41.6g6.4g53.3g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g800g112kcal15.2g3.2g4g0g
Vesi4264g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g533g906kcal10.7g28.2g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15776g3617kcal253g161.4g181.2g112g
Valittu annoskoko7888g1809kcal126.5g80.7g90.6g56g
Annoskoko puolitettuna3944g904kcal63.3g40.4g45.3g28g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026