Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%120g204kcal24g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.9g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g651kcal58.2g33.6g28.4g15.4g
Valittu annoskoko789g325kcal29.1g16.8g14.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna395g163kcal14.6g8.4g7.1g3.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648