Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali270g57kcal3.2g9.2g0.5g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 240g546kcal45.6g0g40.8g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g1282kcal100.2g31.6g83.2g16.4g
Valittu annoskoko789g641kcal50.1g15.8g41.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna395g321kcal25.1g7.9g20.8g4.1g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704