Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 337g515kcal65.1g0g28.3g0g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 30g15kcal0.4g2.8g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1579g1310kcal137.4g29.4g61.4g9.2g
Valittu annoskoko790g655kcal68.7g14.7g30.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna395g328kcal34.4g7.4g15.4g2.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260