Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)225g68kcal2.3g13.5g0.5g2.3g
Spagetti, Barilla99g347kcal11.9g71.5g1.5g3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattisalsa 14g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1579g1882kcal97.2g193.4g80.4g18.2g
Valittu annoskoko790g941kcal48.6g96.7g40.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna395g471kcal24.3g48.4g20.1g4.6g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704