Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1200g4080kcal24g36g432g0g
Kookoshiutale 280g1850kcal22.8g17.9g180.7g45.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4480g1728kcal7.2g365.6g4g67.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g800g4880kcal152g40g440g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 320g2158kcal86g22.1g185.6g39.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g41190kcal601.2g1004.6g3765.8g304.4g
Valittu annoskoko7896g20595kcal300.6g502.3g1882.9g152.2g
Annoskoko puolitettuna3948g10297kcal150.3g251.2g941.5g76.1g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976